Julkaisut ja kirjojen tilaaminen

"Vanha Mänttä" kirjaprojekti

Kirja on valmistunut ja julkaistu sukujuhlassa Mäntän Klubilla elokuussa 2018.

"MÄNTÄN SUKU JA SUKUHAARAT                                                           -kymmenen jälkipolvea 1600-luvulta 1800-luvulle"

Kovakantinen, lankasidottu ja yli 600 sivuinen kirja sisältää mm. asutushistoriaa, tarinoita ja tietoja suvusta ja sen levittäytymisestä Vanhan Ruoveden ja Keuruun seutukunnalla. Kirja kokoaa yhteen ja seuraa mahdollisimman kattavasti Mäntän talosta 1600-luvulta alkaen lähteneitä eri sukuhaaroja kymmenen sukupolven ajalta, vähintään 1800-luvun alkupuolelle. Kirjassa on myös omana lukunaan käsitelty geneettistä sukututkimusta ja sitä kautta saatavaa uutta tietoa suvusta, sen alkuperästä ja sukuhaarojen geneettisistä eroista.

Suvun moninaisista yhteyksistä eräaikaisen Ruoveden ja Keuruun muihin kantasukuihin löytyy tietoja 2377 perhetaulusta, joissa on lähes 10 000 henkilötietoa em. vuosisadoilta. Sukuhaaroja kirjassa esiintyy 35 kpl.

Kirjan hinta on 30 €. ja mahdolliset postituskulut.

Tilaukset Markku Peltolalta p. 050 4957545 tai sähköpostilla:  etunimi.sukunimi@elisanet.fi

Vuonna 2015 on edellinen julkaisu "Mäntän suvun Salmian sukuhaara".

Salmian suvun juuret lähtevät Kuorevedeltä Kurran talosta, jota Juho Matinpoika Kurra isännöi  vv. 1698 -1717. Mäntän talon veljeksistä kaksi (Simo ja Sipi Juhonpoika)  naivat kaksi Juho Kurran tytärtä, Marian ja Sofian, Mäntän taloon.

Aiemmat julkaisumme

• Keuruskosken Mäntsän suku (loppuun myyty)
  • Keuruun Hokkasen suku (loppuun myyty)
  • Ruoveden Ala-Hanhon suku (loppuun myyty)