KMV-lehden kertomaa 27.8.2018
Sukukirja 2018

Tuomas Niilonpoika Mäntsän Jälkeläisten Sukujuhla 2018

Vietimme sukujuhlaamme lauantaina 25 elokuussa 2018 Mäntän klubilla.  Juhlassamme musiikiosuudesta vastasi Kajattar -kuoro ja Runorentukat esitti meille kuvaelman "Runoja Mänttästä". Juhlaesitelmän piti Aarno Raittila aiheenaan Mäntän suvun sukuhaarat ja suvun mieslinjainen alkuperä. Kokoonnumme sukujuhlaan joka kolmas vuosi.

Sukuhallitus

Seuraava kokous lokakuussa 27.10.2018 klo 11.00 alkaen Honkahovissa

-------------------------------------------------------------------------

Vanha Mänttä -kirjaprojekti on valmistunut ja uusi kirja on julkaistaan Sukujuhlan yhteydessä 25.8.2018

Kirja kertoo Mäntän suvun alkuvaiheista ja sisältää tietoja Mäntän talon jälkipolvista,  lähes 30 sukuhaaraa, kymmenen jälkipolvea 1600-luvulta 1800 luvulle. Vanhan Ruoveden seudun suvut kietoutuvat moninaisella ja mielenkiintoisella tavalla toisiinsa.

- kirja on n. 620 sivuinen,  kovakantinen ja lankasidottu. Hinta on 30 e + mahdolliset postikulut.

Tilaukset Markku Peltolalta p. 050 4957545 tai sähköpostilla:  etunimi.sukunimi@elisanet.fi

-------------------------------------------------------------------------

Keurusselän sukututkijoiden kokous 19.10.2017 Mäntän kirjasto

Esitelmä Aarno Raittila : "Sukututkimus ja DNA - case Mänttä"

--------------------------------------------------------------------------

Sukututkimuspäivä 2017 Tampereella

Olimme paikalla yhdessä Keurusselän sukututkijoiden kanssa lauantaina 28.1.2017 Sampolassa.

Myyntävänä oli Salmian -sukuhaaran kirjaa.

Kirjan alussa on johdantona Salmian vanhimpien sukupolvien yhteyksiä Mäntän sukuun Kurran talon kautta. Henkilöitä sukutauluista löytyy yli 700. Toinen osa kirjasta on Jussi Salmian 1993 kirjoittamat muistelmat. Kirjan sukutaulutiedot keräsi usean henkilön työryhmä useamman vuoden aikana ja ne kokosi Juhani Salmia.

Myös Markku Pohjan v. 2015 julkaisema "Mäntän paikat ja paikannimet" -kirja on saatavilla.

Ohessa linkki sukututkimuspäivän sivuille

Runorentukat esittivät Mänttä-aiheisia runoja

Sukujuhlan ohjelmaa 2018 Mäntän Klubilla

Kajattar-kuoro

Runorentukat

Puheenjohtaja Helena Kukkamo

Markku Peltola mikrofonin päässä 20.7.2014

Tampereen sukututkimusseuran järjestämä sukututkimuspäivä   lauantaina 24.1.2015 Sampolassa.

Sukuseuramme oli edustettuna paikalla

ooooooooooooooooooooo

Olimme mukana Keuruun lainamakasiinilla järjestettävässä tapahtumassa.

Suku- ja kotiseutumessut 19.-20.7.2014 Keuruun pitäjän lainamakasiinissa (Jyväaitantie 2, Keuruu)

ks. Yleistä   > Keuruun markkinat

ooooooooooooooooooooo

Uutta DNA-pohjaista tutkimustietoa Sukututkimus sivustolla. Päivitetty 14.7.2016  (A.R)